Suunnittele unelmiesi koiranhäkki autoon. Katso yksi esimerkki täältä.

Julkaisu2 sivupalkki.pdf - Foxit Reader - [Julkaisu2 sivupalkki.pdf] 19.2.2010 190009.bmp.jpg
P1010010.JPG

Kuva1

P1010007.JPG

Kuva 2

Asiakas halusi toimivan ratkaisun useamman  eri rotuisen koiran kuljetukseen. Kuvissa on asuntoautoon valmistettu HAUBOKSI. Teimme  häkin, joka koottiin useasta palasesta auton sisällä ruuveilla yhteen. Häkin väritys on asiakkaan valitsema ja sopii hyvin auton sisustukseen. Häkki on äänetön, ei helise tai rämise, joten kaikkien matkanteko on kivaa. Häkissä on yhteensä viisi ovea. Lisätietoja www.koiranhakit.fi.
Kuvassa 1 ns. keskusovi, josta on yhteys molemmanpuolin oleviin häkkeihin.

Kuvassa 2 näkyvyys auton ”läpi” ja samalla osastointi. Huomaa myös, että koirat saa autoon ulkopuolelta kummaltakin puoleltata autoa. HAUBOKSI koiranhäkit valmistetaan autoosi merkkikohtaisesti tai toiveittesi mukaan. HAUBOKSI suojelee autosi verhoilua ja  lisää matkustajien ja koiran turvallisuutta liikenteessä. Kesällä auton takaluukun voi jättää auki, näin koira saa raitista ilmaa, vaikka kaupassa käynnin aikana. Häkin ovi on lukittavissa. Hiljaisuus on yksi HAUBOKSIN kiitellyistä ominaisuuksista,  sillä häkki ei rämise eikä helise. Jauhepolttomaalaus on kaunis ja kestävä. Lisäksi häkkiin saa ns. SOS-luukun, perään törmäyksien varalta. www.koiranhakit.fi

HAUBOKSI syntyy suomalaisena käsityönä Pohjanmaalla Vaasassa, siksi jokainen HAUBOKSI tuote on yksilö.

Palvelemme arkisin klo 10-17 osoitteessa Rinnakkaistie 31 Vaasa. On hyvä aina sopia käynnistä etukäteen, niin välttyy turhalta odottelulta ja olemme varmasti paikallla. Ole hyvä ja soita tai lähetä sähköpostia myynti@koiranhakit.fi, niin kokeneet tekijämme neuvovat kaikissa HAUBOKSI-häkkiin liittyvissä kysymyksissä.
Tuotteet lähetetään asiakkaalle, joko postin tai matkahuollon kautta tai ne voi noutaa meiltä joko Vaasasta tai Seinäjoelta.
Lisää kuvia www.koiranhakit.fi

Tuotetietoa.

  • Runko 16 mm teräsputki
  • Hitsattu verkko 50×50×3 silmukalla (ilmava)
  • Jauhepolttomaalaus (eri värivaihtoehtoja)
  • Irrotettava väliseinä
  • Äänetön (ei helise)
  • Käsityönä autoon merkkikohtaisesti tai asiakkaan toiveiden mukaan

Kilpailukykyisistä hinnoistamme huolimatta, emme ole aina halvin vaihtoehto ostohetkellä, mutta kuten asiakkaamme hyvin tietävät tuotteillamme on myös hyvä jälleenmyyntiarvo.

Olemme erityisen tarkkoja tuotteemme ja palvelumme laadusta. Otamme jokaisen asiakaspalautteen vakavasti ja luonnollisesti asiakkaiden myönteinen palaute sekä asiakasuskollisuus ovat vahvistaneet ratkaisujemme oikeaa suuntaa.

Toimimme mahdollisimman edullisesti, mutta laadun ehdoilla. Tavoitteemme on että tunnet olevasi meille tärkeä asiakas ja olet tyytyväinen tuotteisiimme.

Olemme iloisia kaikesta palautteesta parantaaksemme palveluamme.

HAUBOKSI ON SUOMALAISTA LAATUTYÖTÄ

uusi HAUBOKSI logo 2010 - Microsoft Publisher - Tulostettava julkaisu 13.2.2010 230418.jpg
Valmistaja: Oy Eurofire Ab / Koiranhäkit     www.koiranhakit.fi

Puh. 06 460 23 860
Rinnakkaistie 31

65350 VAASA

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>